Vorming

Crypto User

Gebruikers van NAVO, EU en België (volgens de wet van 11 december 1998) geclassificeerd cryptografische middelen moeten een opleiding volgen die hoofdzakelijk gebaseerd is op bewustwoording. Deze training duurt 1 dag. De geldigheid van het certificaat verkregen op het einde van deze training is 5 jaar.

Crypto Custodian, Alternate en COMSEC Officer

Personen die een functie moeten bekleden in het beheer van de NAVO, EU en België (volgens de wet van 11 december 1998) geclassificeerde cryptografische middelen moeten een opleiding volgen. Deze functies zijn: crypto beheerder of alternate crypto beheerder ook wel crypto custodian en alternate crypto custodian genoemd, evenals COMSEC officier. De training duurt 4 dagen. De crypto gebruikerscursus is een voorwaarde. De geldigheid van deze opleiding is 5 jaar. Aan het einde van deze training wordt een certificaat afgeleverd aan het personeel dat slaagt voor de test.

Contact us

If you have any questions or want to hire our services, do so using the attached form, and we will contact you shortly. Thank you